Nici legea nu l-a oprit să se întoarcă la concubina pe care o bătuse


Un făgărăşean a ajuns în arest după ce a încălcat ordinul de protecţie, care îi interzicea să se apropie de fosta sa concubină.

La data de 22 octombrie, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană din Făgăraș a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de cadrele de poliție.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul s-a deplasat la locuința fostei sale concubine, încălcând în acest fel, ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști, prin care s-a dispus păstrarea unei distanțe de 100 de metri față de fosta sa concubină și față de locuința acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „încălcarea  măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză se afla sub control judiciar în urma săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, prin urmare a fost prezentat instanţei care a dispus, la data de 23 octombrie, arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

Făgărăşeanul se află la această oră în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.