Nu se mai fac PAŞAPOARTE la Făgăraş până în toamnă!


Lipsa personalului din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Braşov face ca Făgăraşul să rămână o vreme fără punctul de lucru deschis aici în urmă cu câţiva ani. Deocamdată vorbim de suspendarea temporară a activităţii acestui punct de lucru, anunţată pentru perioada 1 iunie – 1  octombrie 2018.Evidenta Persoanei

,,În toată ţara există la ora actuală această problemă, aşa că s-a luat decizia să fie retras personalul de la punctele de lucru şi activitatea să se desfăşoare pe timpul verii numai la nivelul reşedinţelor de judeţ. La nivel local a existat un contract de colaborare cu serviciul din subordinea Prefecturii Braşov care se ocupă de paşapoarte, în baza căruia în fiecare zi de joi se deplasa un angajat la Făgăraş, în intervalul orar 9.00 – 14.00, pentru a elibera paşapoarte şi a lua dosare de la cei care doreau să îşi facă paşapoarte”, a declarat Adriana Avram, şefa SPCLEP Făgăraş.

Media dosarelor care se luau săptămânal de la Făgăraş spre a fi prelucrate la Braşov era de aproximativ 40 de dosare.

Începând cu data de 1 iunie 2018, făgărăşenii interesaţi de un astfel de document vor avea cele mai apropiate opţiuni la Braşov sau Sibiu.
One thought on “Nu se mai fac PAŞAPOARTE la Făgăraş până în toamnă!

  1. Saulin

    Cand era cererea mai mare sa inchis .Tot restul anului sa stat degeaba acum trimit lumea pe drumuri .sunteti niste incompetenți in domeniu…
    .Halal organizare, dar după facultățile pe relații si bani ce să ne asteptam .Asa viitor de cacat precum organizarea ce o faceti sa aveti. TREBUIE SĂ MERGEȚI LA SPĂLAT LA CUR PE UNDEVA ?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.