O făgărăşeancă de 49 de ani şi-a terorizat mama


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,amenințare” și ,,distrugere”.

Luni, 8 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 70 ani, din municipiul Făgăraș, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către fiica sa, în vârstă de 49 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 8 noiembrie 2021, în jurul orei 19.00, în timp ce se aflau la domiciliul comun din Făgăraş, femeia, în vârstă de 49 ani, i-ar fi adresat mamei sale amenințări cu acte de violență și ar fi distrus mai multe bunuri din imobilul acesteia.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeia, în vârstă de 49 ani.

 În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.