O persoană din județ care nu a respectat măsura de autoizolare la domiciliu a fost sancționată și plasată în carantină instituţionalizată


  • Potrivit ultimelor date transmise de Grupul de Informare, la nivel de județ Brașov au fost înregistrate, astăzi, 1351 de  cazuri cu noul coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică informează că în județul Brașov, 37 de persoane sunt în carantină și 1.452 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu. Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. „Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală. Inspectoratul de Poliție Județean și Poliția Locală au continuat misiunile, acționând integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice“, se arată într-un comunicat de presă.
Astfel, în cursul zilei de ieri, efective formate din 167 de polițiști și 69 de poliţişti locali au verificat peste 1.430 de persoane şi 123 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.
În urma activităţilor efectuate, a fost identificată o persoană care nu a respectat măsura de autoizolare la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional și plasată în carantină instituţionalizată.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.