„O zi în comunitatea mea“ la Făgăraș


 

o zi in comunitatea meaVineri, 30 noiembrie, reprezentanții Asociației Partidei Romilor „Pro Europa“ Făgăraș au ajuns și la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ din municipiu, în cadrul acțiunii „O zi în comunitatea mea“.

o zi in comunitatea mea1Aici s-au întâlnit, ca de fiecare dată, cu 20 de copii de etnie romă din clasele V-VIII, care provin din comunitățile marginalizate din municipiul Făgăraș. În cadrul acțiunii copiii au participat la programe artistice, piese de teatru, program de karaoke și au participat și la o ședință foto, totul încheindu-se cu ședințe individuale de tuns. „Am ajuns și la Făgăraș, după ce am vizitat 8 comunități din județul Brașov. Până la sfârșitul lunii decembrie vom mai merge în alte trei localități. Copiii au fost foarte încântați, au participat activ la toate activitățile din cadrul acțiunii, lucru care ne bucură și ne dă putere să mergem mai departe“, ne-a declarat Ionuț Androne, președintele Asociației Partida Romilor „Pro Europa“ Făgăraș.

o zi in comunitatea mea2Școlile care au fost selecționate pentru acțiunea „O zi în comunitatea mea“ sunt cele din Făgăraș, Cincu, Lisa, Șinca Veche, Jibert, Homorod, Racoș, Ormeniș, Măieruș, Budila, Săcele și Vama Buzăului, iar beneficiari sunt 240 de copii din clasele I-VIII.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.