Ovidiu Popa, candidat la Consiliul Local Făgăraș din partea partidului Viitorul Țării Făgărașului


Singurul partid din România care are sediul central la Făgăraș, precum și forurile de conducere, se numește VIITORUL ȚĂRII FĂGĂRAȘULUI. Este o formațiune politică de dreapta, care s-a conturat încă din anul 2016, iar pentru alegerile din 9 iunie se prezintă cu o listă formată numai din ,,oameni ai locului”. Sintagma ,,oamenii locului” face parte din însăși identitatea partidului și vrea să însemne că toți membrii săi au crescut, au locuit, au muncit și s-au dezvoltat profesional în Făgăraș, începând cu președintele partidului, Lucian Mija, fiul unui cuplu de învățători de la Școala 1, care au fost emblema învățământului făgărășean post-decembrist. Un alt membru marcant al partidului este Ovidiu Popa, consilier local și antreprenor făgărășean.

 

Ziarul Salut Făgăraș a stat de vorbă cu antreprenorul Ovidiu Popa, candidat al partidului la funcția de consilier local, pe care l-am rugat să se prezinte:

,,În 1992 am plecat în Italia, unde am locuit și am lucrat până în 1997. Când m-am întors de acolo am înființat acasă o firmă de transport. Patru ani de zile am făcut eu singur curse spre Italia cu un microbuz, iar apoi am reușit să ajung cu parcul auto al firmei la 12 autocare, căci între timp cumpărasem firma Internațional Tour din București. Apoi, din 2006 am început construcția ștrandului, care anul acesta face majoratul, adică 18 ani de când există. Avem acolo 5 bazine, tobogane, loc de parcat rulote, în vecinătate avem și o livadă. La toate activitățile noastre, inclusiv Cuptorul Lagunei, sunt angrenați în medie peste 200 de angajați, iar numărul ajunge până la 250 de oameni în sezonul de vară.

Ovidiu Popa

Am 53 de ani, iar cea mai mare mândrie a mea sunt cei doi fii: Raul și Rareș. Băiatul cel mic Rareș studiază arhitectura în Anglia. Fiul cel mare Raul a terminat studiile de management în turism în Elveția și apoi s-a întors acasă, unde lucrează cu mine la Făgăraș, iar în paralel s-a înscris la Facultatea de Teologie din cadrul universității sibiene ,,Lucian Blaga”, unde este student în anul I.

Din punct de vedere politico-administrativ, am fost consilier local la Făgăraș vreme de 4 mandate, dintre care ultimul ca independent. În această vară îmi doresc să candidez pentru un nou mandat de consilier local din partea Partidului Viitorul Țării Făgărașului și pun candidatura mea pe seama stabilității și a negocierilor în Consiliul Local, căci îmi doresc să fie liniște, să nu mai fie ură, să poată trece proiectele benefice comunității fără circ și scandaluri lipsite de fond.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.