Primar: ,,Rugăciunile mele de seară au fost să avem ocolitoare şi să rămân independent!”


Primarul Gheorghe Sucaciu are motive de bucurie din punct de vedere profesional. Cel mai recent motiv este faptul că joi, 13 februarie, a fost dată o Hotărâre de Guvern care prevede să se facă predarea terenului pe care se va construi şoseaua de centură, din administrarea Companiei Naţionale a Infrastructurii Rutiere în cea a Municipiului Făgăraş.

primar Gheorghe Sucaciu

 „Predarea terenului se face în cel mult 30 de zile de la intrarea în vigoare a acestei Hotărâri de Guvern. Vom actualiza ce este ieşit din termen, cum sunt unele avize care au expirat, vom actualiza indicatorii tehnico-economici, apoi vom scoate la licitație proiectarea și executaţia lucrărilor”, a declarat edilul.

Acesta a explicat că nu poate precizia exact în cât timp de acum încolo este gata şoseaua de centură, pentru că totul depinde de cum decurge licitaţia. Întrucât a simţit că i-au mai fost puse piedici cu ocolitoarea şi până acum, primarul consideră că este foarte probabil ca la licitaţia pentru şoseaua de centură să se înscrie firme apropiate de oameni politici, care să facă la final contestaţii şi să tergiverseze începerea lucării.

Edilul a avansat un termen de aproximativ 3 ani, însă a declarat că trebuie să îşi ia o marjă de eroare din cauza motivelor anterior anunţate.

În situaţia în care licitaţia publică pentru găsirea constructorului ar decurge fără probleme, lucrările ar putea începe în toamna acestui an.

Primarul Sucaciu a spus că în munca dusă până acum a fost ajutat de angajaţii Primăriei Făgăraş şi de deputatul liberal Mara Mareş.

Astfel, rugăciunile cele mai frecvente ale primarului au fost ascultate. ,,Rugăciunile mele de seară au fost să avem ocolitoare şi să rămân independent!”, a declarat edilul, bucuros după ce Guvernul a aprobat trecerea terenului în administrarea municipalităţii. ,,Cu toate acestea, pentru a pune în aplicare toate proiectele municipalităţii şi pentru ca întreaga comunitate făgărăşeană să aibă de câştigat, eu mă pot sacrifica”, a completat primarul, lăsând să se înţeleagă că e dispus să îşi continue drumul politic şi alături de un partid, dacă va fi necesar.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.