Primarul Vasile Andreaş către sâmbeteni: ,,Ne puteţi solicita pentru orice problemă aveţi”


Restricţiile impuse oamenilor cu privire la ieşitul din locuinţă vin la pachet cu imposibilitatea rezolvării unor probleme care apar tocmai din acest motiv. Administraţiile locale din Ţara Făgăraşului şi-au arătat în ultimele două zile solidaritatea şi grija faţă de oamenii vârstnici de pe sate. Unii nu mai au pe nimeni care să îi ajute, iar ei nu pot ieşi din casă. Alţii au copii sau nepoţi plecaţi departe, în străinătate. Primarii şi angajaţii primăriilor sunt în aceste zile oamenii care pot da o mână de ajutor.

primar Vasile Andreaş

Nu face excepţie primarul comunei Sâmbăta de Sus, Vasile Andreaş, care a anunţat public că oamenii pot găsi în administraţia locală ajutor pentru orice fel de problemă întâmpină. Edilul a lăsat şi un număr de telefon pe care aceştia pot să îl apeleze. Este chiar numărul său personal.

,,Având in vedere situatia gravă în care ne aflam, Primaria Sâmbata de Sus vine in ajutorul persoanelor din comuna noastră care au peste 65 de ani si nu au pe nimeni care să-i ajute. Vom merge la cumpărături în locul lor și vom încerca să-i aprovizionam cu tot ce le trebuie, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să iasă din casă, iar pericolul infectarii cu COVID-19 să fie cat mai mic. Facem un apel către locuitorii comunei, daca ei cunosc astfel de cazuri, să ni le comunice. Astfel vom putea ajuta cat mai multe persoane în vârstă din comuna noastră. Lăsăm un număr de contact la care ne puteti solicita pentru orice fel de problema aveti: 0733679163“, este mesajul primarului.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.