Restricții de circulație în acest sfârșit de săptămână, pe durata evenimentului sportiv BIKEATHON


Pe 10 iunie, la Făgăraș se va desfășura cea de-a X-a ediție a concursului caritabil Bikeathon Țara Făgărașului. Bikeathon Țara Făgărașului este principalul eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Mecanismul pentru strângerea de fonduri propus de Bikeathon Țara Făgărașului este dezvoltat în jurul unui concurs de ciclism, deschis persoanelor fizice, companiilor și organizațiilor.

Pentru o cât mai bună desfășurare a evenimentului Bikeathon Țara Făgărașului, organizat în data de 10 iunie, traficul rutier va fi blocat în intervalul orar 8.45 – 10.30 pe tronsonul cuprins între pasarela (trecerea sub calea ferată) de la Strada Uniunii – Șoseaua Combinatului până la intersecția către satul Hurez. De asemenea, va fi blocat în intervalul orar 15:20 – 16:30 în zona pasarela (trecerea sub calea ferată) de la Strada Uniunii – până la zona cimitirului de pe Șoseaua Combinatului.

Iar în intervalul orar 10.30 – 14.00, traficul va fi restricționat gradual în zona pasarela (trecerea sub calea ferată) de la Strada Uniunii – până la zona cimitirului de pe Șoseaua Combinatului.

Accesul și staționarea în parcarea Stadionului Municipal vor fi interzise începând cu ziua de vineri, 9 iunie, ora 14.00 – până sâmbătă 10 iunie, ora 22.00.

Organizatorii evenientului roagă conducătorii auto să circule cu prudență, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile echipajelor de poliție.

Pentru detalii suplimentare, vizitează site-ul: www.bikeathon.ro.

Programul evenimentului: CLICK PE POZĂ

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.