Scene din filmul ,,Legenda lui Ochi”, cu Willem Defoe, filmate la Bâlea Lac


Scene din filmul „Legenda lui Ochi” au fost filmate la Bâlea Lac zilele trecute. Echipa româno-americană a transformat fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu în platou de filmare.

Americanii au ales Bâlea Lac unde au început să filmeze, la sfârșitul săptămânii, câteva scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îl are în distribuție pe Willem Defoe.

„Suntem încântați și onorați că frumusețea Munților Făgăraș, în special frumusețea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranță, vor dori să vină la fața locului”, au transmis, luni, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

„Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul „Legenda lui Ochi”, cu Williem Defoe și alți actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a spus, pe Facebook, Marius Constantin Olaru, managerul Bâlea Turism, care administrează fosta cabană de vânătoare a dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Zona situată la la o altitudine de peste 2.000 de metri în Munții Făgăraș a atras în mai multe ori echipe de filmare, aici fiind turnate scene de film și reclame.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.