Bal caritabil „Scrisoare către Moș Crăciun“ pentru elevii cu rezultate școlare bune din Făgăraș!


Luni, 9 noiembrie, de la ora 18.00, în sala mare a Casei Municipale de Cultură, Direcția de Asistență Socială va organiza spectacolul caritabil „Scrisoare către Moș Crăciun“. Acțiunea are loc cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în scopul susținerii elevilor cu rezultate bune la școală.

Rezultate bune la școală înseamnă că au frecventat școala, chiar dacă nu au o situație financiară și familială bună, și-au făcut temele și, chiar dacă au întâmpinat dificultăți, au un comportament adecvat, comunică bine cu profesorii, colegii. Poate nu au în carnetele de note doar note de FB, dar sunt copii cuminți, ascultători și îngrijiți“, ne-a spus Cipriana Grăjdan,  consilier asistent social la Direcția de Asistență Socială lă din Făgăraș.

Copilașii din clasele mai mici s-au apucat deja să scrie scrisori pentru Moș Crăciun și să îi spună bătrânelului ce își doresc ei de Crăciun. Cei mai mulți au scris că își doresc jucării, cărți și rechizite.

Făgărășenii care doresc să îi ajute sunt așteptați la spectacolul caritabil, donația este de minim 15 lei. Vor urca pe scenă tineri de la Fundația Comunitară Negru Vodă, Corul Copiilor Brâncoveni, Mugurași Făgărășeni, Ansamblul Făgăraș, Comtratur Dance, Tărcuță Teodora, Trupa Evadart.

Prin aceste invitații de 15 lei, noi vom face apoi pachete pentru copilași care au o situație școlară bună. Noi am făcut solicitări către școlile din Făgăraș, iar ei ne-au dat tabele cu acei copii care au o astfel de situație. Elevii au și scris Moșului scrisori în care au specificat ce își doresc. Iar noi îl vom ajuta pe bătrânel să le îndeplinim dorințele. Noi invităm toți făgărășenii să vină la spectacolul nostru. Este foarte important să vină și să îi susțină și pe tinerii care urcă pe scenă și interpretează pentru copiii cu rezultate bune la învățătură“, ne-a mai declarat Cipriana.

În total, 150 de copii au fost selectați pentru a primi cadouri de la Moș Crăciun, astfel că fiecare donație contează. La fel, spune Cipriana Grăjdan, și fiecare spectator contează, așa că nu uitați să fiți în sala mare a Casei de Cultură luni, 9 decembrie!

Biletele se pot achiziționa inclusiv în ziua spectacolului la Casa de Cultură.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.