Se circulă pe asfalt nou pe încă o arteră din Făgăraș


Se circulă, începând de astăzi, și pe artera modernizată din Șoseaua Combinatului. Aceasta a fost reconstruită pe o lungime de 900 m, de la intersecția cu Șoseaua Hurezului până la „Poarta Principală”. De asemenea, în afara carosabilului, au fost finalizate lucrările la noul sistem de canalizare pluvială.
Atenție sporită la indicatoarele rutiere, deoarece s-a revenit la circulația în sens unic!
În primăvara anului viitor, va fi modernizată și cealaltă arteră. Pe Șoseaua Combinatului vor fi realizate și piste pentru biciclete, însă acestea sunt prevăzute într-un alt proiect. Angajații din Primăria Făgăraș muncesc în prezent pentru a demara lucrările, finanțate cu fonduri europene, cât mai repede posibil.

Reamintim că de joi se circulă și pe alte două străzi nou asfaltate din Făgăraș. Este vorba desprestrada Anton Pann din cartierul Ion Creangă, care era doar un drum de pământ până acum. Aici s-a modernizat partea carosabilă și s-au construit noi trotuare cu pavele. Însă şoferii trebuie să fie atenţi pentru că traficul se desfășoară în sens unic, la solicitarea locuitorilor din cartier, semnalizarea fiind corespunzătoare. De asemenea, s-au creat noi locuri de parcare.

De asemenea, pe strada de legătură dintre 13 Decembrie și 1 Decembrie 1918 s-au modernizat atât carosabilul, cât și trotuarele. Au fost realizate piste pentru biciclete, delimitate cu vopsea de culoare portocalie, și s-au amenajat locuri de parcare. De asemenea, a fost modernizată rețeaua de iluminat public. În următoarele zile vor fi montate lămpile cu LED și puse în funcțiune.
Urmează ca și strada Negoiu să fie redată circulației.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.