Se iau măsuri împotriva omizilor din Făgăraș!


omiziMai multe cartiere din Făgăraș au fost invadate de omizi! Pe la scările blocurilor, în pomi și în spațiul verde sute de omizi și-au făcut apariția. Multe au intrat și în scările blocurilor și riscă să intre și în casele oamenilor. Făgărășenii au sesizat Primăria Făgăraș care de marți seara a și început acțiunea de dezinsecție. Printre primele cartiere unde acestea au apărut sunt Negoiu, Vasile Alecsandri și strada Câmpului.

Însă oamenii scriu pe rețelele de socializare că și pe alte străzi au apărut omizile.

Noi am intervenit încă de aseară în cartierul Negoiu, acolo am avut primele sesizări cu privire la invazia omizilor păroase, care atacă gardul viu. Astăzi, miercuri, am intervenit și în cartierul Vasile Alecsandri, dar și pe strada Câmpului. Aici acțiunea de dezinsecție va continua și mâine. Pe parcursul următoarelor zile angajații Primăriei Făgăraș împreună cu firma de deratizare și dezinsecție vor interveni prin stropiri pentru combaterea acestui dăunător și în alte zone ale municipiului. De asemenea, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0268211150 sau să anunțe la mediu@primaria-fagaras.ro pentru orice disconfort creat de insecte și dăunători“, a declarat pentru Salut Făgăraș Andreea Bobeș, consilier, compartiment Protecția Mediului, Primăria Făgăraș.

În această după-amiază angajații Primăriei Făgăraș împreună cu firma de dezinsecție vor verifica și alte zone din municipiu. Primăria Făgăraș intervine doar pe domeniul public al municipiului, nu pe proprietățile private!

foto: facebook.com
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.