Se sistează furnizarea apei potabile astăzi pe mai multe străzi. De asemenea, sunt și restricții de circulație. Apă Canal intervine pentru lucrări de cuplare a noua rețea de apă


APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, intervine pentru lucrări de cuplare la rețeaua nouă de apă pe străzile Mihai Eminescu și Aron Pumnul.

APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, intervine astăzi, 18 august 2022, între orele 07:00 – 16:00, pe străzile Mihai Eminescu și Aron Pumnul pentru lucrări de cuplare la rețeaua nouă de apă.

Pe parcursul efectuării lucrărilor se va sista furnizarea apei potabile, în intervalul orar 12.00 – 16.00, pe străzile: Mihai Eminescu (tronson cuprins între străzile 1 Decembrie și Nicolae Bălcescu), Aron Pumnul, Păcii și Nicolae Bălcescu (tronson cuprins între străzile Mihai Eminescu și Dr. Ioan Șenchea).

De asemenea, traficul va fi restricționat pe o singura bandă de circulație pe str. Mihai Eminescu de la intersecție cu Aron Pumnul până la sensul giratoriu din fața Colegiului Național Radu Negru, precum și pe str. Aron Pumnul.

La reluarea furnizării apei este posibil să apară fenomenul de turbiditate. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0268.214281.

Operatorul de apa-canal cere scuze pentru disconfortul creat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.