Și-a bătut și amenințat fosta soție. Dosar penal și ordin de restricție pentru un bărbat din Făgăraș


Un bărbat de 44 de ani din Făgăraș s-a ales cu dosar penal și cu un ordin de protecție proviorie pe o perioadă de 5 zile, după ce și-a agresat fizic și amenințat fosta soție.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “violența în familie” și ”amenințare”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 30 martie 2022, în jurul orei 23.00, un bărbat în vârstă de 44 ani, s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale soții situat în  municipiului Făgăraș, județul Brașov, iar pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe aceasta și i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

,,În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.