Și-a violat fiica în mod repetat și a „împrumutat-o“ și vecinilor. A fost trimis în judecată


ungra politieUn bărbat de 49 de ani din comuna braşoveană Ungra și-a violat în mod repetat fiica de 14 ani şi a dat-o şi unor vecini, contra cost! Acum el este judecat de Tribunalul pentru Minori şi Familie.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a violat fiica în mod repetat, în perioada 2015 -2016, înainte ca fata să împlinească 14 ani, anunță bzb.ro. Mai mult, tatăl a obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi cu doi vecini, contra cost. Culmea este că fata i s-a plâns mamei şi i-a cerut ajutorul, însă aceasta nici n-a vrut să audă, astfel că minora a mers şi le-a povestit totul poliţiştilor.

Tatăl denaturat a crezut că, dacă fuge la Bucureşti, scapă de anchetă, însă poliţiştii au reuşit să-i localizeze telefonul mobil. În luna mai, când tocmai se întorcea acasă, bărbatul a fost prins de poliţişti în Gara Braşov.

La acea vreme, bărbatul a fost trimis în judecată pentru viol şi proxenetism, iar dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Braşov. Magistraţii de la această instanţă au decis, săptămâna aceasta, să schimbe din oficiu încadrarea juridică a faptelor din viol şi proxenetism, în viol şi trafic de minori şi au declinat în favoarea Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov competenţa de soluţionare a cauzei.

Decizia este fără cale de atac.

foto: bzb.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.