Șofer prins prin Recea conducând o autoutilitară neînmatriculată, cu autorizația de circulație expirată și fără poliță RCA


Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiștii făgărășeni conducând o autoutilitară neînmatriculată prin Recea. Oamenii legii au constatat că autorizația provizorie de circulație este expirată și nu există încheiată nici polița RCA obligatorie pentru vehicul.

,,Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”. În fapt, la data de 06 aprilie 2022, în jurul orei 00.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, care conducea o autoutilitară pe DJ104A, pe raza localității Recea din județul Brașov. În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că autoutilitara nu este înmatriculată, iar autorizația provizorie de circulație este expirată și nu există încheiată polița RCA obligatorie pentru vehicul”, se araă într-un comunicat de presă al IPJ Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.