Spectacol caritabil ,,Scrisoare către Moș Crăciun’’ pentru preșcolarii din Făgăraș. ,,Toți copiii trebuie să fie fericiți, să fie iubiți și să simtă bucuria și magia Crăciunului”


Miercuri, 7 decembrie, de la ora 17.00, în sala mare a Casei Municipale de Cultură, Direcția de Asistență Socială și Liceul Teologic Ortodox ,,Sf. Constantin Brâncoveanu’’ vor organiza spectacolul caritabil „Scrisoare către Moș Crăciun“. Acțiunea are loc cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în scopul susținerii preșsolarilor din Făgăraș care provin din familii cu venituri reduse.

Făgărășenii care doresc să îi ajute sunt așteptați la spectacolul caritabil, donația este de minim 20 lei. Vor urca pe scenă tineri Corul copiilor Brâncoveni, Contratur Dance, Ansamblul Făgăraș.

Spectacolul caritabil ,,Scrisoare către Moș Crăciun’’ este un proiect de parteneriat educațional caritabil, aflat la cea de-a doua ediție și este inițiat de Direcția de Asistență Socială în parteneriat cu Liceul Teologic Ortodox ,,Sf. Constantin Brâncoveanu’’. Cele două instituții, prin dorința de a colabora, coopera și oferi sprijin copiilor din familiile defavorizate, au reluat acest proiect cu scopul de a îndeplini dorințele celor mici. Considerăm că toți copiii trebuie să fie fericiți, să fie iubiți și să simtă bucuria și magia Crăciunului’’, au declarat reprezentanți ai DAS Făgăraș.

Și pentru ca micuții să primească un cadou, trebuie neapărat să îi scrie și o scrisoare lui Moș Crăciun, așa că toate aceste scrisori sunt așteptate la Direcția de Asistență Socială din Făgăraș, iar de aici cu siguranță va ajunge la Moșul.

Fiecare donație contează pentru preșcolarii care provin din familii cu venituri reduse, așa că, la fel, fiecare spectator contează. Nu uitați să fiți înn sala mare a Casei de Cultură miercuri, 7 decembrie, de la ora 17.00.

Biletele, sub formă de invitații, se găsesc la Direcția de Asistență Socială Făgăraș și la Liceul Teologic Ortodox ,,Sf Constantin Brâncoveanu’’ șisunteți așteptați cu o donație de minim 20 de lei.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.