Studiile de fezabilitate pentru canalizarea de la Sâmbăta sunt gata


studiile de fezabilitate pentru canalizare

Primarul comunei Sâmbăta de Sus, Nicolae Morariu, a anunțat că studiile de fezabilitate pentru două proiecte așteptate mulți ani de către cetățenii comunei au fost finalizate. Este vorba de lucrările ,,Înfiintare rețea de canalizare pe DJ104A pe raza localității Sambata de Sus” și ,,Modificare branșamente apa pe DJ104A pe raza localității Sambata de Sus”.

Potrivit edilului, Primăria Sâmbăta de Sus a emis deja certificatele de urbanism pentru aceste lucrări.

semnarea contractului pentru realizarea studiilor de fezabilitate

,,Următoarea etapă, poate cea mai lungă, este procedura de avizare a acestor lucrări la Mediu, SGA, Electrica, Distrigaz, Telekom, Digi etc. Documentația de la Mediu a fost depusă săptămâna trecută, iar mâine depunem și celelalte (n.r. joi, 18 februarie). Vom depune toate eforturile posibile ca in cel mai scurt timp sa obținem aceste avize pentru emiterea autorizației de construire. Apoi va urma procedura de atribuire a lucrărilor și începerea efectiv a acestor lucrări de o importantă foarte mare pentru comunitatea noastră”, a explicat primarul pe o rețea de socializare.

În ultimii ani, locuitorii comunei Sambata de Sus au cerut autoritatilor locale sa faca o prioritate din realizarea canalizarii pe raza comunei. Primele demersuri pentru viitoarea investitie au fost efectuate în data de 26 ianuarie a.c., când au fost semnate contractele de realizare a documentației tehnice pentru aceste lucrări, adică studiile de fezabilitate.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.