Târg de vechituri, în curte – la Făgăraș


 

curte mapiSâmbătă, 18 mai, la locul de joacă Căsuța lui Mapi, de la ora 10.00, se va organiza un târg de vechituri în curte. Sau cum îi spun americanii – YardSale. Sunt așteptați toți făgărășenii pentru a cumpăra sau, de ce nu, pentru a vinde.

„Făcând curațenia de primăvară, probabil ai descoperit o mulțime de lucruri de care nu mai ai nevoie și care îți ocupă spațiu inutil în dulap, în cămară, în balcon, în beci sau în pod.
Nu arunca aceste lucruri, adună-le și hai cu ele la vânzare! Dacă nu ai nimic de vânzare, poate ești in căutare de ceva la mâna a doua, la un preț avantajos. Dă o tură pe la târg, poate găsești ceva ce îți place“ – Adelina Iancu, organizator târg.

Tot aici îi veți putea întâlni și pe lupișorii de la Cercetașii Țării Făgărașului, ei vor avea puse la vânzare prăjituri de casă și limonadă proaspătă, toate realizate de ei sau cu ajutorul lor.
Taxa de participare pentru vânzâtori este de 10 lei. “Taxa de participare” pentru cumpărători este achiziționarea a cel puțin un produs de la cercetași.
Pentru detalii si pentru o bună organizare a evenimentului, vânzătorii sunt rugați să se înscrie până în data de 16.05. 2019, la numărul de telefon 0767938708.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.