Te-a impresionat cineva? Nominalizează-l la Gala Societății Civile din Țara Făgărașului


Fundația Comunitară Țara Făăgrașului amintește că mai sunt cinci zile în care se pot trimite nominalizări la Gala Societății Civile din Țara Făgărașului, un eveniment cu tradiție, întrerupt de pandemie, care va fi reluat anul acesta.

Ediția de anul acesta va avea loc în 24 noiembrie, de la ora 18.00, la Cetatea Făgărașului.

Perioada de înscrieri pentru nominalizări rămâne deschisă până în 4 noiembrie, în vederea exprimării recunoștinței întregii comunități față de inițiativele societății civile care au contribuit în ultimii trei ani la dezvoltarea locală pe diverse planuri.

Cele treisprezece categorii la care se pot face nominalizări sunt, după cum urmează:

 1. Voluntarul implicat
 2. Tineri de bine
 3. Din pasiune pentru…
 4. Compania mare implicată
 5. Compania mică implicată
 6. Liderul care schimbă lumea
 7. Echipa anului
 8. Promotor al tradițiilor și culturilor
 9. Bunătatea care schimbă lumea
 10. Impact în comunitate
 11. Premiul pentru Incluziune socială
 12. Promotor al excelenței în educație
 13. Promotor al mediului natural

Pot fi nominalizate organizații ale societății civile, grupuri de inițiativă, firme sau persoane fizice  care au desfășurat programe de implicare în comunitate în perioada propusă (octombrie 2019 – 30 septembrie 2022), au oferit donații sau sponsorizări (financiare sau materiale), au avut o contribuție remarcabilă în comunitate prin mobilizarea altor oameni, instituții sau resurse, s-au remarcat ca lideri în campanii de atragere de fonduri, voluntariat sau implicare socială sau au desfășurat programe de strângere de fonduri în beneficiul unei organizații sau cauze din Țara Făgărașului.

Nominalizările pot fi înscrise prin completarea formularului de înscriere până la data de 4 noiembrie 2022, ora 23:59. Sunt binevenite în egală măsură nominalizările și autonominalizările.

Nominalizările se fac pe website-ul dedicat: http://galacomunitatii.fundatiactf.ro/ Regulamentul după care se pot face nominalizările este disponibil pe larg aici.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.