Teatru, tabără, ateliere recreative și de creație pentru tinerii din comuna Jibert


În perioada următoare, în comuna Jibert se vor derula mai multe activități în cadrul proiectului ,,Educație prin cultură în comuna Jibert’’

O serie de evenimente și activități pentru locuitorii comunei Jibert, în cadrul proiectului ,,Educație prin cultură în comuna Jibert’’. Ca urmare a derulării ,,Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2022” comuna Jibert a obținut cofinanțarea unor activități culturale.

Prima activitate va avea loc în perioada 8 – 10 agust, acolo unde va avea loc o tabără de pictură și un atelier de creație. 40 de copii vor lua parte la ateliere de pictură, jocuri de socializare, activitati educative, seri cu cântece la chitară, se va face un atelier de creație educativ privind utilizarea și valorificarea produselor reciclabile.

În luna septembrie, tinerii vor avea parte de spectacole de teatru. Va fi organizat un spectacol de teatru pentru tineri, iar un al doilea spectacol de teatru, de data aceasta pentru copii, va fi organizat în Jibert, Dacia și Văleni. Se vor pune în scenă piesele The Gruffalo, Maimuțica Bramburica, Puiul lui Gruffalo, iar după fiecare spectacol copiii vor avea parte de un workshop: Dezvoltarea capacității de interrelaționare prin jocuri teatrale.

Proiectul ”Educație prin cultură în comuna Jibert”  își propune promovarea educației și culturii locale, prin implementarea unor activități cultural-educative de activare participativă a copiilor și tinerilor de la nivel local.

Autoritatea locală continuă sprijinirea activităților culturale inițiate la nivelul comunei, atât de primărie, cât și de înstituțiile de învățământ, și își propune să susțină sustenabilitatea acestora.

Proeictul ,,Educație prin cultură în comuna Jibert’’ este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.