Titlul PRO URBE pentru jandarmul Liviu Fogoroș, de la Postul de Jandarmi Sâmbăta. A salvat un turist rătăcit în zona Viștea Mare


Cu ocazia zilei de 3 aprilie – Ziua Jandarmeriei Române, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Brașov a acordat titlul “PRO URBE” unui număr de 4 jandarmi din inspectoratul  Jandarmeriei Brașov.

Distincțiile au fost acordate pentru contribuția acestora la asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județul Brașov, pentru fapte deosebite puse în slujba comunității, petrecute atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.

Printre acești jandarmi se află și plutonierul Liviu Fogoroș, de la Postul de Jandarmi Montani de la Sâmbăta. În noaptea de 14/15 octombrie a participat la o misiune deosebit de periculoasă de salvare a unui turist ucrainean rătăcit în zona Viștea Mare, și care a fost adus în siguranță la baza muntelui.

De asemenea, distincție a primit și maior CIUCĂ Doinel, care, aflat în timpul liber, a ajutat la prinderea unui bărbat care sustrăsese mai multe produse dintr-un magazin din municipiul Brașov.

Și Plutonier adjutant NEDELCU Ovidiu, jandarm în cadrul Postului de Jandarmi Montan Poiana Brașov, a primit distincția PRO URBE. Acesta din anul 2015 asigură înlocuirea drapelului arborat pe Vârful Tâmpa.

Iar plutonier adjutant TĂPLESCU Alin, din cadrul Detașamentului 1 Mobil Brașov, a primit distincția entru că  în data de 15 iunie a participat la  misiunea de căutare a unui minor dispărut,  încheiată cu succes.

,,Îi felicităm pe colegii noștri și suntem convinși că vor rămâne în slujba comunității  și vor acționa cu același devotament și dăruire, ori de câte ori cetățenii vor avea nevoie de ei”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.