Transfăgărășanul va fi închis duminică, pentru o competiție sportivă. Șoferii sunt rugați să respecte indicațiile poliției


Drumul naţional 7C – Transfăgărăşan va fi închis duminică, până la ora 16:00, între cabana Capra şi tunelul Bâlea. Pe acest tronson se va desfăşura o competiţie sportivă în scopuri umanitare și civice.

Programul și resticțiile

Duminică, 10 septembrie 2022, circulaţia rutieră va fi închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărăşan), în intervalul orar 06:00 – 16:00, pe tronsonul aferent judeţului Argeş ce este cuprins între km 108 (Cabana Capra) şi km 116+808 (Tunelul Bâlea Lac), având în vedere traseul şi programul competiţiei sportive de maraton, constând în cinci tipuri de probe de alergare TRANSMARATON – Ediţia a XII-a”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte toate regulile de circulaţie, să circule prudent, şi să nu facă manevre riscante în trafic, respectând indicaţiile poliţiştilor rutieri, care se vor afla în teren.

La competiţia TRANSMARATON – Ediţia a XII-a care va avea loc în 10 septembrie s-au înscris 150 de concurenţi care vor alerga în cadrul a cinci probe, pe distanţe diferite. Concursul are ca scop strângerea de fonduri pentru diferite cauze.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.