Ultima oră. ŞEDINŢĂ convocată în ŞEDINŢĂ. Ce se va întâmpla cu rectificarea bugetului din seara aceasta


UPDATE, ORA 19.35

În cea de-a doua şedinţă a serii, consilierii locali au aprobat proiectul referitor la rectificarea bugetului municipiului.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ, ORA 18.30

O şedinţă extraordinară a Consiliului Local Făgăraş are loc în această seară, cu începere de la ora 18.00, la care participă 15 din cei 18 consilieri locali în funcţie şi care are 8 puncte pe ordinea de zi, iar în completare au fost votate încă două puncte.

Unul dintre puncte, cel cu nr. 3, a vizat rectificarea bugetului municipiului Făgăraş pe anul 2021. Întrucât la vot acest proiect nu a întrunit numărul necesar de aprobări pentru adoptarea lui, primarul a convocat o nouă şedinţă: o şedinţă de îndată care să se desfăşoare după şedinţa extraordinară.

,,Dacă astăzi nu votăm pentru rectificarea bugetului, copiii din şcoli nu vor mai primi bursele, iar întreţinătorii persoanelor cu handicap nu îşi vor mai putea lua banii. Şi aceştia sunt doar o parte dintre cei care vor avea de suferit. Am ajuns să convocăm o nouă şedinţă după prima şedinţă ca să putem rezolva problema aceasta. Am impresia că astăzi, aici, ne jucăm de-a administraţia şi de-a Consiliul Local”, a precizat primarul Gheorghe Sucaciu, iniţiatorul proiectului de hotărâre care prevede rectificarea bugetară.

Şedinţa extraordinară este în curs la această oră.

Urmează ca, după finalizarea ei, să se desfăşoare şedinţa de îndată şi să se supună la vot proiectul cu rectificarea bugetului. Acest proiect poate fi consultat AICI.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.