ULTIMA ORĂ! Trafic restricționat între Râșnov și Predeal, pe DN73A. ,,Sunt mulți copaci căzuți”


Reprezentanții DRDP Brașov (Direcția Regională Drumuri și Poduri Brașov) au gotărât, în această dimineață, să restricționeze traficul între Râșnov și Predeal, pe DN73A.

  • ,,Pe DN73A am restricționat traficul, între orele 08.00 și 12.00, din cauza arborilor căzuți pe partea carosabilă. Pentru a nu periclita siguranța participanților la trafic, pentru înlăturarea arborilor este multmai bine să facem acest lucru e un trafic blocat. Încercăm să ne mișcăm cât se poate de repede, colegii noștri deja acționează, utilajele de deszăpezire sunt prezente pe tot sectorul. În momentul în care eliberăm partea carosabilă de arbori, vom da drumul la trafic”, a declarat directorul regional DRDP Brașov, Tudor Duțu.

Reamintim că ninge abundent în unele zone din județul Brașov. La Predeal se circulă greu, la fel cum se circulă și între Râșnov și Poiana Brașov și între Râșnov și Predeal. Pe DN1A, Brașov – Cheia, circulația este de asemenea îngreunată de zăpada căzută. DRDP Brasov a acționat în cursul nopții cu 50 de utilaje de deszăpezire care au răspândit aproximativ 300 de tone de materiale antiderapante. Nu plecați la drum dacă nu sunteți pregătit pentru condiții de iarnă și adaptați stilul de condus condițiilor de trafic.

(Alina ROMAN)
One thought on “ULTIMA ORĂ! Trafic restricționat între Râșnov și Predeal, pe DN73A. ,,Sunt mulți copaci căzuți”

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.