Un tobogan gonflabil a fost luat de vânt, în Tohanul Nou. O femeie și trei copii au fost răniți


  • O femeie şi trei copii au fost răniţi, astăzi, în localitatea Tohanul Nou, după ce un tobogan gonflabil a fost luat de vânt.
  • Incidentul a avut loc în jurul orei 14.30, iar persoanele rănite au fost transportate la spital.

Incident nefericit astăzi, în jurul orai 14.300, în localitatea Tohanul Nou. Trei copii și o femeie au fost răniți, după ce un tobogan gonflabil a fost luat de vânt. Peroanele rănite au fost transportate la spitalele din Brașov.

,,În jurul orei 14.30 am fost anuntati de producerea unui incident în localitatea Tohanul Nou, un tobogan glonfabil a fost luat de vânt. În urma acestui eveniment 4 persoane, 1 adult și 3 minori, au fost rănite. La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului au fost identificate patru victime conștiente dintre care un adult, persoană de sex feminin în vârstă de 30 ani, cu suspiciune fractură deschisă la membru superior, și trei minori, cu vârste de 6 ani, 2 ani și 4 ani, cu traumatisme cranio faciale și excoriații, fiind evaluate medical. La locul producerii evenimentului s-au deplasat două echipaje de stingere cu apă și spumă, dintre care una cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și o ambulanță SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Toate cele patru victime sunt conștiente și au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul de Pediatrie Brașov, respectiv la Spitalul  Județean Brașov, pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.