Unde tot dispar fetele din Țara Făgărașului? Altă tânără a fost dată dispărută


Secția 3 Poliție Rurală Voila a fost sesizată de către o femeie din localitatea Voila cu privire la faptul că, în cursul nopții de 6 iulie 2021, fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele fete sunt următoarele: înălțime aproximativ: 1,60 m, constituție atletică, slabă, ochi căprui, păr lung, vopsit blond, ten masliniu.

​La momentul plecării aceasta purta adidași de culoare albă și era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans, de culoare albastră și cămașă albă.

​Tânăra are asupra sa actul de identitate și telefon mobil.

​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cu o zi înainte, o altă tânără a fost dată dispărută. Un bărbat din localitatea Seliștat a anunțat poliția cu privire la faptul că, în cursul nopții de 5 iulie 2021, fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent. Între timp, aceasta a fost găsită pe raza județului Mureș.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.