UPDATE accident Voila: fire de electricitate au ajuns pe șosea, șoferii  sunt rugați să aleagă o rută alternativă


Șoferii sunt rugați să aleagă rute alternative, după ce un autocamion plin cu lemne s-a răsturnat pe DN1, la Voila. Din această cauză, fire de electricitate au ajuns pe carosabil, astfel drumul este blocat.

Polițiștii au semnatlizat zona și au întreprins măsuri de securitate în perimetrul vehicului avariat.

,,La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 1, în localitatea Voila și se deviază pe un drum alternativ, ca urmare a unui accident de circulație soldat cu pagube materiale, ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident a fost implicat un autocamion, încărcat cu material lemnos, care s-a răsturnat și din această cauză fire de electricitate au ajuns pe partea carosabilă. La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș care au semnalizat zona și au întreprins măsuri de securitate în perimetrul vehiculului avariat”, a informat agent șef principal de poliție Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă de drum indicată, să respecte semnalizarea rutieră adoptată în zonă și să manifeste prudență în condus.

Traficul auto va fi reluat de îndată ce starea de pericol va fi înlăturată și vehiculul cu avariii îndepărtat de pe carosabil.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.