Următoarea ședință extraordinară de Consiliu Local, la Casa de Cultură. ,,Invit toți făgărășenii să ia parte la votul aleșilor și să se consulte cu aceștia’’


Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, invită toți făgărășenii la o ședință extraordinară de Consiliu Local, ce va avea loc la Casa de Cultură.

Asta după ce, pentru a treia oară, consilierii locali nu au votat, la ședința de Consiliu organizată luni, 24 octombrie, prelungirea perioadei de implementare pentru proiectele din cadrul programului de Bugetare Participativă.

,,S-a văzut clar că este rea-voință! Am oferit toate argumentele necesare și am încercat să-i conving pe consilierii locali să voteze prelungirea perioadei de implementare pentru proiectele din cadrul programului de Bugetare Participativă. Nu am cerut fonduri suplimentare (cu toate că prețul multor materiale de construcții s-a dublat) și nu am cerut nimic altceva decât timp suplimentar ca să ducem proiectele la bun sfârșit și puțină bunăvoință din partea lor. Din păcate m-am lovit și de această dată de votul negativ al taberei PNL-USR. Am impresia că se încearcă cu orice preț punerea în dificultate a Executivului. Zilele acestea am avut parte de vreme frumoasă. S-ar fi putut lucra, însă proiectele sunt momentan blocate. Așa cum am promis, voi convoca din nou Consiliul Local Făgăraș în ședință extraordinară în zilele care urmează. De data aceasta voi organiza ședința de consiliu la Casa Municipală de Cultură Făgăraș. Invit locuitorii orașului să vină și ei, să ia parte la votul aleșilor și să se consulte cu aceștia’’, a spus edilul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Reamintim că este vorba despre renovarea fântânii arteziene din fața Casei de Cultură și reamenajarea fostei terase Litoral.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.