Vreme rece în toată țara. La munte, la altitudini mari, vor fi lapoviţă şi ninsoare


Astăzi, vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în special în nord-vest şi centru, cu temperaturile maxime cuprinse între 9 şi 18 grade.

Temporar va ploua slab în Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crişana şi Banat şi izolat în rest. La munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitaţii sub forma de lapoviţa şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în zona montana înalta, temporar cu viteze de peste 60…70 km/h, iar local în regiunile estice, sud-estice şi în extremitatea de sud-vest.

La munte, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Cerul va avea înnorari şi temporar va ploua, iar la altitudini, în general, mai mari de 1700 m, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţa şi ninsoare, moderate cantitativ pe crestele Carpaţilor Meridionali (10…15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zapada. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în zona înalta, temporar cu viteze de peste 60…70 km/h. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.