Zâmbete și flori, într-o zi specială, pentru vârstnicii din cadrul Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Făgăraș


  • Surprize pentru bunicii din cadrul Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Făgăraș. Aceștia au primit astăzi vizita tinerilor și femeilor din cadrul organizației PSD Făgăraș, care au venit cu flori, zâmbete, dar au oferit și un mic recital, totul cu ocazia Zilei de 8 martie, Ziua Femeii!

Membrii organizației Partidului Social Democrat Făgăraș nu au uitat de ziua de 8 martie și au dăruit astăzi flori doamnelor și domnișoarelor cu care s-au întâlnit pe străzile din oraș. Iar apoi au făcut o vizită vârstnicilor din cadrul Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice, cărora le-au dăruit flori, zâmbete, dar și un mic recital, totul cu ocazia Zilei de 8 martie, Ziua Femeii.

Împreună cu colegii mei de la TSD ne-am organizat și am dăruit flori în centrul orașului tuturor doamnelor și domnișoarelor pe care le-am întâlnit. La mulți ani cu bucurie și putere, dragi femei!“, a spus Cosmin Știrbu, viceprimarul Făgărașului.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Organizația de tineret a Partidului Social Democrat și-a propus să aducă zâmbetul pe chipurile doamnelor și domnișoarelor din Făgăraș oferindu-le câte o floare însoțită de un gând bun. Stimate doamne, considerăm că sunteți un exemplu de ambiție, curaj și voință! Aveți toată recunoștința noastră pentru devotamentul și profesionalismul de care dați dovadă! Fie ca mireasma primăverii să reprezinte pentru dumneavoastră un impuls de a excela în orice domeniu în care sunteți implicate! Vă dorim să aveți parte de multe primăveri frumoase, cu sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi! La mulți ani!”, a spus Președinta TSD Făgăraș, Aldea Andra-Maria.

Bucuria s-a citit pe chipurile tuturor, gestul tinerilor a fost primit cu multă căldură, bunicii fiind luați prin surprindere. Vizita a descrețit frunțile tuturor, iar camerele bunicuțelor s-au înfrumusețat cu o floare dăruită din inimă.

Astăzi, Organizația Femeilor Social-Democrate a Municipiului Făgăraș a vizitat cu bucurie căminul de vârstnici. Sperăm că am adus zâmbete, emoție și liniște sufletească mamelor și doamnelor aflate aici. Ziua de 8 Martie ne oferă prilejul de a le ura tuturor femeilor, mamelor o primăvară minunată, cu soare fericire și  multe împliniri frumoase. Fie ca toate zâmbetele, emoțiile și spiritul acestei zile să ne însoțească pretutindeni. Vă doresc un 8 Martie special și La mulți ani!“, a spus Aurora Divile, membru în Organizația de Femei Social Democrate din Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.