Pentru că avem multe de spus!

.

some text

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Zi plină de evenimente la Casa de Cultură


ZIUA internationala a copiluluiBucuria copiilor este diferită de cea a oamenilor mari și pentru că se apropie 1 iunie reprezentanții Casei de Cultură își doresc ca de ziua lor sufletele celor mici să fie pline, pline de bucurie!

Evenimentele vor începe la ora 9.00 când copiii vor putea participa la Concursul de alergare ”Campion pentru sănătate” care a ajuns la ediția a VI –a și care este destinat elevilor făgărășeni înscriși în clasele 0 – 12. Apoi, între 15.00 și 20.00 vor putea fi creativi la ateliere organizate pe platoul din fața Casei de Cultură, vor fi pictați pe față, vor primi baloane modelate și vor putea realiza fotografii cu mascota Mickey Mouse.

La ora 17.00, în sala mare a Casei de Cultură Făgăraș, actorii Teatrului Arlechino din Brașov vor juca piesa de teatru ”Pisicile nearistocrate”. Seara de 1 iunie se va încheia cu CINEMA ÎN AER LIBER! Copilașii vor putea să urmărească filmul ”Spider – Man. Into the Spider – Verse” 2D pe ecranul care va fi amplasat în fața Casei de Cultură Făgăraș. Pe tot parcursul zilei, va fi și un mini parc de distracții cu tobogane, trambulină și altele.

„Sperăm ca vremea să țină cu noi pe 1 Iunie și dacă veți vedea un strop de ploaie vă așteptăm în fața Casei de Cultură ca să o îndepărtăm strigând cu toții: ”Ploaie, ploaie nu veni/ Vino într-o altă zi!”“ – Diana Gribincea, directorul Casei de Cultură Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.