Pentru că avem multe de spus!

.

BIKEATHON: Sportul înseamnă sănătate! Pedalează pentru un teren de baschet între blocuri


 

baschet_2Grupul de inițiativă „Dăruiește bucurii“, alături de Alex Luca și Lucian Mija, vă invită la pedalat la începutul lunii iunie! Un proiect care aduce în prim plan sportul, și în special baschetul.

Întrucât în Făgăraș există un singur teren de acest gen și mult mai mulți iubitori ai acestui sport, inițiatorii proiectului s-au gândit să invite făgărășenii să pedaleze și să doneze pentru construirea unui al doilea teren de baschet.

Sportul este foarte important pentru tineri, ținând cont de faptul că avem doar un teren, iar doritori de acest sport sunt foarte mulți, m-am gândit să aplic la Bikeathon un proiect prin care să se construiască un teren de baschet între blocuri, într-un cartier al Făgărașului. Îmi place baschetul, nu sunt profesionist, sunt amator, dar practic acest sport des. De asta am și ales acest proiect pentru Bikeathon, cu ideea că pe viitor se vor mai cosntrui și alte terenuri de baschet și în alte cartiere. Invit pe toți cei care vor să ne sprijine proiectul prin participarea la Bikeathon sau prin donații. Sportul pentru noi este foarte important“, ne-a spus Alex Luca, unul din inițiatorii proiectului.

Bikeathon, concursul de biciclete, va avea loc sâmbătă, 8 iunie, la Cetatea Făgăraș.

Mai multe despre proiect, cum puteți dona și participa CLICK AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.