3.500 de oameni din Victoria primesc tichete de 50 de lei. Vezi de ce!


primarul orasului Victoria, Gheorghe Cristian

Autoritățile locale din orașul Victoria au decis să ajute financiar, prin acordarea de tichete în valoare de 50 de lei de persoană, categoriile de persoane vulnerabile din oraș.

orasul Victoria

,,Avem adoptată o hotărâre de Consiliu Local care prevede că beneficiază de câte 50 de lei pensionarii cu pensie mai mică de 1.000 de lei, locuitorii orașului care beneficiază de ajutor social, persoanele care primesc alocație pentru susținerea familiei și persoanele în dificultate aflate în evidența Biroului de Asistență Socială. Am identificat în primă fază un număr de 3.500 de persoane care se încadrează în condițiile de primire a tichetelor. Însă, dacă vor mai apărea persoane vulnerabile, noi puteam suporta până la 5.000 de tichete din bugetul alocat acestui program. Sunt 10 tichete a câte 5 lei fiecare, deci 50 de lei de persoană, și am comandat tichete care sunt acceptate de toate magazinele alimentare. Aceste tichete sunt considerate un ajutor pentru a trece peste situația economică în perioada aceasta a pandemiei de Covid-19. Oamenii trebuie să vină la sediul Primăriei să le ridice și, pentru a combate răspândirea bolii, am preferat să le dăm abia după încheierea stării de urgență, ca să nu intre nici ei în contact cu angajații Primăriei și nici invers”, a declarat primarul orașului Victoria, Gheorghe Cristian.

Beneficiarii acestor tichete le pot ridica de la casieria Primăriei, pe baza actului de identitate în original, zilnic, între orele 11.00 – 14.00.

 

(Cristina Cornilă)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.