Mai bine de 3.000 de făgărășeni ajutați de reprezentanții Partidei Romilor din Făgăraș în  perioada stării de urgență


  • Mai bine de 3.000 de făgărășeni au fost ajutați de către reprezentanții Partidei Romilor din Făgăraș pe perioada stării de urgență.

În fiecare zi, pe toată perioadă stării de urgență, voluntarii Partidei Romilor, au asigurat cele necesare persoanelor de etnie aflate în dificultate în cele 12 localități din Țara Făgărașului. La nivel de Făgăraș au avut ajutor și din partea Cantinei de Ajutor Social, Direcției de Ajutor Social și din partea Primăriei Făgăraș. În campania demarată de Partida Romilor au fost și mulți făgărășeni care au dorit să rămână anonimi.

„Acum, că a trecut starea de urgență, vă facem cunoscute rezultatele campaniei noastre umanitare, implementate în comunitățile de romi din Făgăraș și din cele 12 localități în care ne-am implicat în cele 2 luni și jumătate. În această perioadă am ajutat 3000 de persoane cu alimente de bază. Am distribuit 6 tone de cartofi, 1,8 tone de alimente de bază. Totul cu ajutorul celor 24 de voluntari implicați în campanie, dar și cu ajutorul celor 9 parteneri din mediul public și privat care ne-au susținut pe toată perioada stării de urgență. Vreau să le mulțumesc, în mod special, celor 24 voluntari care au fost implicați zi de zi în campania demarată de Asociația Partida Romilor Pro – Europa Brașov. Mulțumim, colegilor Cosmin Helerea, Mihai Mădălin, Radu Biza, Valentin Panazean, Ionuț Panazean, Baltac Andrei, Marian Alexandru, Roșu Alexandru, Sorin Costea, Lucian Marcela Rebeca, Androne Bebe, Anca și Marius Căian, Claudiu Muntean, Jugănaru Ionela, Varga Gheorghe, Mariana Bădilă, Dudaș Ioan, Zamacau Gheorghe, Pascu Vadar Gheorghe, Robert Vaida, Burdulea Gabriela, Nicu Ungur, Nicolae Dăruș și Virgil Marșavela“, a declarat Ionuț Androne, Partida Romilor Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.