Pentru că avem multe de spus!

.

42 de copii de la CSM Făgăraș vor face galerie la meciul România – Norvegia!


  • 42 de copii sub 14 ani de la CSM Făgăraș vor fi prezenți la meciul din preliminariile EURO 2020 ce se va disputa pe 15 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 21.45. Federația Română de Fotbal pune la dispoziție gratuit, copiilor până în 14 ani, accesul la meciul România – Norvegia. 

Alături de copilașii din Făgăraș vor fi și patru antrenori ai CSM Făgăraș. Întrucât meciul de fotbal dintre România și Norvegia se joacă fără spectatori, UEFA a permis FRF să invite pe stadion copii de la școlile de fotbal și de cluburile afiliate la FRF. Printre acestea se află și Clubul Sportiv Municipal Făgăraș. Astfel, marți, CSM Făgăraș va trimite la București un autocar cu 42 de mici fotbaliști de la CSM Făgăraș, însoțiți de patru antrenori. Copiii vor primi din partea Federației un suc și un sanndviș și vor avea posibilitatea unică să meargă pe Arena Națională, alături de alți 26.000 de copii din toată țara. Un record mondial pe care FRF vrea să îl atingă la acest meci de fotbal de marți seara.

Copiii fotbaliști de la CSM Făgăraș au primit vestea cu mare bucurie și se gândesc de pe acum la atmosfera de pe Arena Națională, la faptul că își vor vedea idolii pe terenul de fotbal. Se gândesc cum să își vopsească pe obraji tricolorul, ce să scandeze și cum să încurajeze echipa favorită. Bineînțeles, și-au pus deoparte și carnețele pentru autografele pe care, speră ei, le vor obține de la fotbaliști. Și, de ce nu, vor să facă și selfiuri cu fotbaliștii preferați. De asemenea, au pregătit și un baner pe care scrie CSM FĂGĂRAȘ SUSȚINE ECHIPA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

CSM, la ora actuală, are înscriși în jur de 200 de copii, însă doar cei sub 14 ani și peste 9 ani vor participa la acest meci de fotbal.

De menționat este faptul că Naționala României a fost sancționată de UEFA să joace cu porțile închise partida de pe teren propriu împotriva Norvegiei, după mai multe abateri. Se pare că participarea elevilor din România la acest meci va doborî un nou record mondial cu privire la numărul de participanți până în 14 ani care participă la un meci de fotbal între reprezentativele a două țări, în cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020. În afară de participarea gratuită la meciul România – Norvegia, elevii vor fi răsplătiți, pe baza codului de bară al biletului ( gratis ) de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

(Alina ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.