6 formaţii noi pe scena festivalului Sâmbăta X3


64367221_2379374799004801_5626733545209724928_oOrganizatorii festivalului Sâmbăta X3 îşi propun să lanseze trupe noi pe scena din Grăduina Ieleor de la Sâmbăta de Sus, în perioada evenimentului, 26 – 28 iulie a.c. Aceştia au lansat o invitaţie de participare pe reţeaua de socializare Facebook: ,,Concurs de formaţii muzicale la festivalul Sâmbăta X3. Ai ascultat o trupă talentată sau știi un artist care are o voce incredibilă? Ești parte dintr-o trupă sau te lupți să îți câștigi un public numai al tău?Festivalul Sâmbăta X3 este șansa tinerilor artiști să se afirme în fața a mii de oameni! Trimite-ne o filmare într-un comentariu la această postare și roagă-ți prietenii să te voteze cu un like. Primele șase interpretări cele mai votate de către public vor avea șansa de a fi auzite pe scena festivalului”.

Fiecare dintre cele 6 formaţii va interpreta 3 melodii proprii sau coveruri ale unor melodii celebre.

Juriul care va decide câştigătorul final va fi publicul. În funcţie de hotărârea publicului, va fi desmnată trupa care va primi un cadoul din partea organizatorilor.

Grădina Ielelor

Grădina Ielelor

,,Cine va primi cele mai multe aplauze, va câștiga un video montat de noi, cu imagini din cadrul interpretării din festival pe care îl va putea promova pe conturile proprii de pe rețele de socializare”, au precizat organizatorii.

Concursul de formaţii muzicale va avea loc sâmbătă, 26 iulie.

În cele trei zile de festival, pe scenă vor urca seara formaţii titrate precum: RUA, Zebbra, Avenue şi Cargo.

Acest festival îşi propune să fie o alternativă de divertisment pentru membrii întregii familii, care sunt iubitori ai sportului, naturii și muzicii, motiv pentru care este denumit ,,family friendly”.

Festivalul îmbină armonios elemente de entertaiment și lifestyle: muzica live, gastronomie românească, sport și activități în aer liber, activități culturale, de protecția și conservarea mediului, de responsabilitate socială.

Grădina Ielelor de la Sâmbăta de Sus va găzdui baruri, foișoare, scene permanente,  zone de relaxare, zone amenajate pentru copii, dușuri și toalete. Capacitatea de campare este de până la 1.500 de corturi, în regim gratuit.

Cei care doresc sa se înscrie la competițiile sportive sau vor mai multe informații despre festival o pot face accesand: https://sambatax3.ro/

Ziarul ,,Salut Făgăraş” este partener media al festivalului Sâmbăta X3.

Sambata X3Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.