Pentru că avem multe de spus!

.

6 localnici de pe strada Doamna Stanca au umplut instituţiile statului de reclamaţii


strada Doamna Stanca, foto – Google maps

Proiectul de modernizare a străzii Doamna Stanca stagnează la această oră, deşi ar fi trebuit să înceapă la data de 1 septembrie. Motivul s-a aflat aseară, la şedinţa Consiliului Local Făgăraş. În urma unei întrebări adresate de consilierul local Cosmin Poparad pe acest subiect, primarul a explicat cum s-a ajuns la acest blocaj.

,,Şase persoane de pe strada Doamna Stanca au făcut reclamaţii împotriva reabilitării străzii la Prefectură, la Ministerul Mediului, la Agenţia de Mediu, la Consiliul Judeţean Braşov şi la Poliţie. În urma acelor reclamaţii, a trebuit să refacem memorii, să demonstrăm unde ducem cea mai mică crenguţă, să arătăm unde facem spaţiu verde etc. Ne trebuie un aviz de la Agenţia de Mediu, iar pentru acela stăm pe loc şi nu putem începe investiţia. Am fost acolo, le-am explicat celor de la Mediu ce înseamnă această infrastructură, am făcut măsurătoare între fiecare pom, am arătat unde ducem fiecare pom, unde înfiinţăm spaţiu verde, adică am făcut o muncă în plus. Cei de la Agenţia de Mediu spun că, din cauza acestei reclamaţii, îşi vor aloca mai mult timp să discute acest subiect, pentru că le e teamă ca după aceea să nu vină altă reclamaţie, apoi altă reclamaţie şi tot aşa”, a explicat primarul Gheorghe Sucaciu.

 6 thoughts on “6 localnici de pe strada Doamna Stanca au umplut instituţiile statului de reclamaţii

  1. Constantin Ionescu

    Treceți urgent la centura orașului! Cele 6 persoane să trăiască în continuare cu tirurile în urechi!

    Reply
  2. constantin ionescu

    Locuitorii Fagarasului,trebuie sa stie din cauza “CUI” nu putem scapa de traficul tirurilor prin centrul orasului.Va rog afisati lista cu numele celor 6 persoane care se opun!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.