60 de elevi din Făgăraș au primit rechizite școlare în cadrul proiectului „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“


  • 60 de elevi de la Școala Gimnazială nr 4, dar și de la Colegiul „Aurel Vijoli“ au primit rechizite școlare, totul în cadrul proiectului „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“, implementat de Fundația Comunitară „Țara Făgărașului“, cu suportul Asociației Romilor din Făgăraș și cofinanțat de Primăria Făgăraș.

Elevii au participat și la concursuri de creație, desen, poezie, iar în urma acestora au fost premiați cu câte un ghiozdan cu rechizite. Proiectul „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“ s-a desfășurat în perioada septembrie – noiembrie. „Proiectul „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“ finanțat de Agenția Națională pentru Romi este implementat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului, cu suportul Asociatiei Romilor din Făgăraș, cofinanțat de Primăria Făgăraș. 60 de elevi din clasele 0 – VIII din cadrul Școlii Gimnaziale Numarul 4 și ai Colegiului Aurel Vijoli din Făgăraș, au primit, în perioada septembrie – noiembrie 2020, câte un pachet de rechizite școlare, în urma participării la o serie de concursuri de desen, poezie și teatru. 60 de adulți, din municipiul Făgăraș, au primit câte un pachet cu materiale sanitare. Proiectul se încheie pe 30 noiembrie și a avut ca obiectiv principal, susținerea grupurilor vulnerabile în vederea accesului la sănătate și educație. Mă bucur ca am incheiat acest proiect cu succes și am reușit, pentru al cincilea an la rând, să susținem elevii care vor să învețe dar nu pot. Sperăm ca anul care urmează să fie unul normal și să putem să implementăm si alte proiecte educaționale in Făgăraș“, a explicat Ionuț ANDRONE, coordonator APRPE Brașov.

Valoarea totală a proiectului „Accesul egal al grupurilor vulnerabile la educație și sănătate“ este de 43.280 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.