8 cai lăsați în libertate în cartierul Galați. Deținătorul animalelor a fost sancționat de polițiștii locali


Un deținător de cai din cartierul Galați a fost amendat de polițiștii locali făgărășeni, după ce și-a lăsat animalele nesupravegheate.

foto: Poliția Locală Făgăraș

8 cai au fost lăsați nesupravegheați, devenind un adevărat pericol atât pentru culturile oamenilor, cât și pentru traficul rutier. Polițiștii locali l-au identificat pe proprietar, care a și fonst sancționat, conform prevederilor legale. Acesta, însă, nu era un necunoscut pentru polițiști, fiind sancționat și în urmă cu două săptămâni.

„Joi, 3 octombrie, o patrulă a Poliției Locale Făgăraș a identificat în cartierul Galați 8 cai lăsați în libertate, fără supraveghere, punând în pericol culturile locuitorilor, dar și traficul rutier. Deținătorul animalelor a fost identificat și sancționat contravențional, conform prevederilor legale, cu suma de 200 lei, în ultimele 2 săptămâni fiindu-i aplicate un numar total de 8 sancțiuni contravenționale pentru fapte similare. Menționăm faptul că Poliția Locală Făgăraș se confruntă foarte des cu acest tip de probleme, context în care au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale“, au declarat polițiștii locali făgărășeni.

foto: Poliția Locală FăgărașOne thought on “8 cai lăsați în libertate în cartierul Galați. Deținătorul animalelor a fost sancționat de polițiștii locali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.