Pentru că avem multe de spus!

.

A căzut Yahoo! Serviciul de email este inaccesibil


yahooProbleme mari la Yahoo şi la mailurile asociate. Yahoo nu merge, pagina a căzut în această dimineaţă în toată România,  dar şi în alte ţări.

Cea mai afectată regiune este Europa. Platforma Down Detector, care colectează plângeri ale clienţilor când nu mai funcţionează câte un serviciu online, arată că Marea Britanie, Germania, România, Spania şi Grecia sunt cele mai afectate ţări.

Utilizatori din Australia, India, dar şi de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii sunt, de asemenea, afectaţi de indisponibilitatea Yahoo Mail.

Cei mai mulţi utilizatori raportează că au probleme cu autentificarea, cu accesarea site-ului (că nu se încarcă), dar şi cu faptul că nu pot citi niciun mail (tot pentru că nu se încarcă mesajul). ”Yahoo mail down” este reacţia internetului pe care o pot vedea cei care încearcă să îşi acceseze pagina de email de pe serverul Yahoo.

Yahoo încă este unul din cele mai populare servere de mail, iar căderea paginii a dat naştere la nemulţumiri şi la nedumeriri. Internauţii se informează unii pe alţii şi caută răspunsuri la această problemă. Până acum nu au apărut informări oficiale despre cauzele căderii Yahoo sau despre perioada necesară remedierii.   Cele mai des raportate probleme sunt:   Log-in (56%),   Website (36%),  Read mail (7%).

adevărul.ro

puroliteArticole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.