Pentru că avem multe de spus!

.

A dispărut de acasă! Îl recunoaște cineva?


 

disparut voilaUn bărbat de 43 de ani din comuna Voila a dispărut de acasă, iar familia îl caută. Acesta a plecat voluntar de acasă în data de 5 august, în jurul orei 07.00 dimineața și a spus familiei ca pleacă până în satul Dridif.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1.75 m, constituție robustă, păr drept culoare negru, ochi căprui, dificultăți în exprimare. La data plecării era îmbrăcat cu o bluză albastră, pantaloni maro de tip “trening”, ghete negre și șapcă de culoare gri. Are asupra sa un telefon mobil marca Samsung. Persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice și a mai fost plecat voluntar de la domiciliu, fiind găsit la stâne sau ferme de anime pe raza județelor Brașov sau județele limitrofe.

Cine are informații despre el este rugat să sune la 112 sau să se deplaseze până la cea mai apropiată secție de poliție.
One thought on “A dispărut de acasă! Îl recunoaște cineva?

  1. popa valeria

    arat ca politia fagaras cit si politia brasov ascund disparitia si lipsa de la domiciliu a numitei moisiin florentina domiciliata in fagaras strada negoiu bl 2a sc b etaj 2 ap 12 jud brasiv arat ca si domnu sorin melinte ascunde aceasta persoana disparuta cit si toti furnizori de servicii pentru ca vor sa ne omoare prin distrugere

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.