Pentru că avem multe de spus!

.

A furat plasa unui client care se afla într-o agenţie loto să pună un bilet


Ieri publicam o ştire că la Braşov un tânăr şi-a omorât cu sânge rece fratele mai mare cu mai multe lovituri de cuţit. Azi arătăm că populaţia aceluiaşi oraş nu mai este în siguranţă din cauza tâlhăriilor. Se întâmplă atât de aproape de Făgăraş! În municipiul Braşov, infracţiunile se ţin lanţ.

lotoLuni, 5 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a  unui bărbat de 57 ani, din judeţul nostru.

Acesta, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 11.20, în timp ce se afla în incinta unei agenții loto, din municipiul Brașov, ar fi profitat de neatenția unui client al agenției și ar fi sustras o plasă cu bunuri, lăsată nesupravegheată. Fiind urmărit de către persoana vătămată, bărbatul i-ar fi aplicat acesteia o lovitură cu pumnul și ar fi abandonat plasa, pentru a-și asigura scăparea.

Bărbatul a fost identificat către polițiști, a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.