A murit Bogdan Stanoevici. Actorul a fost confirmat cu Covid-19


Actorul Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie, în Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu, confirmă G4Media.ro. El a ajuns în stare gravă din cauza infectării cu noul coronavirus.

Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Ponta, s-a remarcat la începutul pandemiei de Covid prin dese critici la adresa măsurilor de protecție impuse de autorități.

În 16 mai 2020, Bogdan Stanoevici a participat la un miting împotriva presupusei ,,dictaturi sanitare” în Piața Victoriei, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari.

Totodată, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos. ,,Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici.

Stanoevici a fost șef al Circului București și fost candidat la prezidențiale în 2019.

 

Foto: Fanatik.ro

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.