Pentru că avem multe de spus!

.

A patra ediție „Festivalul cetelor de feciori“ la Jibert. Invitați speciali: Grupul Cetina de Brad și solistul Sebastian Stan


festivalul cetelor de feciori jibertA devenit deja o tradiție pentru comuna Jibert ca, la început de ianuarie, să organizerze Festivalul Cetelor de Feciori.

Și în acest sfârșit de săptămână, mai precis duminică, 6 ianuarie, de la ora 16.00, în Căminul cultural din Jibeet, cântecele, strigăturile, dansurile populare, colindele, vor răsuna în sala căminului, iar cei care vor încânta publicul prezent vor fi cetele din Jibert și Dacia, Ansamblul Școlii din Jibert, Grupul de colindători din Văleni, Ansamblul folcloric Plaiurile Jibertului. Invitați speciali vor fi Grupul Cetina de Brad și cunoscutul solist de muzică populară Sebastian Stan.

„Iată că am ajuns la a patra ediție a Festivalului Cetelor de Feciori din Jibert. Dorim să păstrăm tradițiile și obiceiurile noastre, iat tinerii din satele comunei cu siguranță ne vor încânta cu jocuri și colinde duminică, de la ora 16.00, la căminul cultural din Jibert. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare“, ne-a declarat primarul comunei Jibert, Iancu Boeriu.

Cetele din comuna Jibert vor fi prezente și la deja tradiționala paradă a cetelor, ce va avea loc luni, 7 ianuarie, la Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *