Pentru că avem multe de spus!

.

A venit iarna pe Transfăgărăşean, la Păltiniş şi în Poiana Braşov


Iarna s-a instalat miercuri în toate regiunile înalte din judeţele Sibiu şi Braşov. 

Pe DN7 C, în zona Bâlea, Munții Făgăraș, a început miercuri de dimineaţă să ningă abundent, pe carosabil fiind format rapid strat de zăpadă între 1 și 3 centimetri. Drumarii din județul Sibiu au intervenit prompt cu utilaje cu lamă pentru deszăpezirea drumului și împrăștierea materialului antiderapant pe carosabil. trafic-iarna

Tot în judeţul Sibiu a nins viscolit în cursul zilei de ieri şi la Păltiniş, unde s-a format şi un strat de gheață de la umezeala de pe carosabil. Circulația s-a desfășurat în condiții de iarnă, iar de la ora 19.00 au intrat utilajele de deszăpezire. Pompierii  și jandarmii montani au intervenit aseară pe drumul spre Păltiniş pentru preluarea mai multor copii care se aflau într-un autocat blocat, ce nu a mai putut urca în staţiune. Erau 46 de copii într-un autocar blocat din cauza zapezii, în zona Arka Park. Au intervenit 3 autospeciale ale ISU Sibiu pentru a transporta persoanele la cabana la care trebuiau sa ajungă.

De asemenea, în zona Jina – Poiana Sibiului carosabilul a fost acoperit cu un strat de gheață de 1-2 cm și s-a acționat cu material antiderapant.

Miercuri după-amiază ninsorile au început să cadă şi la Predeal, în Poiana Braşov şi pe DN 1A.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.