Pentru că avem multe de spus!

.

Accident cu victime la ieșire din Codlea spre Făgăraș. A fost solicitat elicopterul SMURD


accident iesire codleaUPDATE: Două persoane decedate. Este vorba despre o femeie de aproximativ 30 de ani și un bărbat de aproximativ 35 de ani. De asemenea, o persoană este în stop cardio-respirator, o alta este conștientă, dar rănită grav, iar alte două persoane prezintă traumatisme ușoare.

Știrea inițială: Circulația pe DN1 – Codlea – Vlădeni, în dreptul km 186 este oprită la această oră. Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe acea porțiune de drum, două autoturisme implicate. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens. În urma evenimentului 4 persoane au fost rănite grav şi 1 uşor.

„Intervenim la un accident rutier pe DN1, la Codlea, aproape de intersecția cu drumul spre Dumbrăvița. Două autoturisme implicate, din primele informații este vorba despre cinci victime, două încarcedate. La fața locului s-au deplasat 1 echipaj de descarcerare, unul de stins incendii cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD și SVSU Codlea“, ne-a declarat plt. maj. Luiza Dănilă, ISU Brașov.

Cele două victime încarcerate sunt inconștiente, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

foto: info trafic jud brasov




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.