Pentru că avem multe de spus!

.

Judokanii făgărășeni s-au impus în ungurime


Clubul Sportiv Municipal Făgăraș a participat la Cupa ,,Tanczos Gaal Jozsef” de la Miercurea Ciuc, sâmbătă, 26 mai 2018. judo

Competiţia de judo a ajuns anul acesta la a XIII-a ediţie. S-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Naţional „Marton Aron” din Miercurea Ciuc și a adunat în jur de 400 de participanți din: Focşani, Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistriţa, Făgăraș, dar şi din Miercurea Ciuc.

,,Competiția a fost organizată pentru trei categorii de vârstă: U 13, U 15 şi U 18. CSM Făgăraș a participat cu 7 sportivi și a obținut 5 medali și un loc V. BACRAU MATEI a luat medalia de argint la categoria 73 kg, U 15; BERNABEI ANTON a obținut medalie de aur la categoria +90 kg, U18; CĂIAN IOAN a luat medalie de aur la categoria 60 kg, U18; BROS PAUL a obținut o medalie de bronz la categoria 66 kg, U 15; HACIBEKTASOGLU AHMET a obținut medalie de argint la categoria 60 kg U 13. De asemenea, au mai luat parte CĂIAN EUGEN, care a obținut un loc V la categoria 42 kg, U 13 și TRÂMBIȚAȘ ADRIAN, care, din păcate, de data aceasta a pierdut și nu a fost tras în recalificări”, a precizat antrenorul copiilor, Dragoș Ioan Vichente.

La această competiție organizată în memoria lui Tanczos Gaal Jozsef, antrenorul de la CSM Făgăraș a mai participat o dată cu elevii de-ai săi și în trecut, așa încât participarea de astăzi nu este o premieră. Organizarea memorialului în acest an se suprapune cu aniversarea a 50 de ani de judo în Miercurea Ciuc, părintele sportului pe aceste meleaguri fiind tocmai Tanczos Gaal Jozsef.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *