Adina își dorește înființarea unui parc pentru câini, la Făgăraș. O putem ajuta și noi


Adina, o făgărășeancă iubitoare de animale, își dorește înființarea unui parc pentru câini. Pentru acest lucru, și-a înscris proiectul la unul dintre cele mai frumoase și importante competiții caritabile din Făgăraș – Bikeathon Țara Făgărașului.

Pe 10 iunie, la Făgăraș se va desfășura cea de-a X-a ediție a concursului caritabil Bikeathon Țara Făgărașului. Bikeathon Țara Făgărașului este principalul eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Mecanismul pentru strângerea de fonduri propus de Bikeathon Țara Făgărașului este dezvoltat în jurul unui concurs de ciclism, deschis persoanelor fizice, companiilor și organizațiilor.

Unul din proiectele înscrise în concurs este și cel al Adinei, o făgărășeancă mare iubitoare de animale. Aceasta își dorește înființarea unui parc de câini, un parc sigur și curat, care va permite locuitorilor Făgărașului să își plimbe câinii într-un spațiu special, să îi aducă la socializare și alte activități recreative. Plecată de mulți ani în străinătate, Adina a revenit pe meleagurile din Țara Făgărașului de 5 ani. Și tot de atunci a început să devină unul din oamenii implicați activi în dezvoltarea proiectelor dedicate comunității din Țara Făgărașului.

Ideea înființării unui parc de câini a venit firesc pentru Adina, ea fiind o mare iubitoare de animale. Încă din copilărie se îngrijea de toate animăluțele din fața blocului și chiar le lua acasă. Pe Inua, câțelușa ei de rasă mix între caniș și câine spaniol de apă, a găsit-o într-o cutie de carton pe care scria Adopție, în Spania. Au stercut 11 ani de atunci, iar cele două au devenit de nedespărțit.

Adina a povestit că în Spania amândouă erau mereu împreună cu o gașcă mare de câței cu stăpânii lor, ieșeau în parcuri de câini și socializau. Așa că acum Adina își dorește același lucru și la Făgăraș.

Inua este activă, sociabilă, mereu bucuroasă când întâlnește oameni și animăluțe, iar Adina s-a gândit și la ea atunci când si-a propus proiectul cu Parcul de câini. Așa cum a făcut de când a adoptat-o pe Inua, a urmat chiar un curs de dresaj și continuă să se implice foarte mult pentru a-i oferi o viață echilibrată, atât fizic cât și psihic, o viață sănătoasă și fericită. Adina e omul cu viziunea, cea care crede cu tărie că acest proiect ambițios este unul care va contribui atât la bunăstarea câinilor, cât și a aparținătorilor acestora: un parc sigur și curat, care va permite locuitorilor Făgărașului să își plimbe câinii într-un spațiu special, să îi aducă la socializare și alte activități recreative.

Vă invităm să o sprijiniți pe Adina Maria Vasilache să își îndeplinească visul și să își atingă obiectivele propuse din dragoste pentru câini: puteți pedala, puteți să vă înscrieți ca Ambasadori ai proiectului, dar și ca susținători, prin donații!

Mai multe despre acest proiect, despre cum puteți dona sau pedala pentru el pe 10 iunie, dar și detalii despre ambasadori – CLICK AICI!

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.